ТЕМА

Луценко підтвердив, що призначення Москаля на Крим сталося через вибори

24 августа 2009 | 17:30

Сьогодні в Сімферополі Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко представив особовому складу Головного управління МВС України в Автономній Республіці Крим нещодавно призначеного Кабінетом Міністрів України заступника Міністра начальника міліції АР Крим Геннадія Москаля.


Юрій Луценко зазначив, що не мав особливих претензій до роботи кримської міліції під керівництвом Миколи Іллічова. У більшості пріоритетних напрямків, у тому числі протидії корупції, наркоманії, торгівлі людьми, виявленні злочинів в земельній сфері та  розкритті тяжких і особливо тяжких злочинів, були досягнуті позитивні результати. Це заслуга Іллічова і всього особового складу кримської міліції. Але криміналітет у владі активізувався напередодні політичних баталій і кров кримської міліції необхідно було освіжити. Краще за Москаля ситуацію і кримінальний контингент в Криму не знає ніхто. З цього і випливає логіка та аргументованість даного рішення.

На завершення Міністр побажав злагодженої роботи всім правоохоронним структурам Криму та нагородив відомчими нагородами працівників міліції, у тому числі тих, хто брав участь 21 серпня 2009 року в розкритті рекордного в Україні цього року хабара в сумі 1 мільйон 100 тисяч доларів США.

Пізніше Міністр внутрішніх справ України представив в Кримському юридичному інституті Одеського державного університету внутрішніх справ Миколу Іллічова як першого проректора Одеського державного університету внутрішніх справ – начальника Кримського юридичного інституту та  висловив впевненість у тому, що досвід бойового генерала дозволить йому виховувати гідне, розумне і по-доброму зухвале молоде поповнення міліції Криму.

 

ДЗГтаМД МВС України

 



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

Прем'єр-міністр України Віктор Янукович, ліворуч, та відомий український бізнесмен Віктор Пінчук під час щорічного Міжнародного Економічного Форуму-2007 в Давосі (Швейцарія) у пятницю, 26 січня 2007 р. Міжнародний економічний форум, в якому беруть участь відомі європейські політики і бізнесмени, проходить з 24 по 28 січня 2007 р. Цього року Україну на форумі представляє прем'єр-міністр Віктор Янукович. Фото Андрія Мосієнка

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: