ТЕМА

УБОЗзівці зачекали, поки грабіжники натовкуть пики "терпілам", після чого всіх затримали

03 сентября 2009 | 13:54

Працівники Управління боротьби з організованою злочинністю ГУ МВС України в Полтавській області затримали десятьох учасників небезпечного злочинного угруповання, які розробили та реалізували план нападу на двох мешканців Полтавщини, аби заволодіти їхніми грошима, отриманими від продажу квартири.


У результаті оперативно-розшукових заходів працівники міліції встановили замовника злочину. Ним виявився 24-річний уродженець Грузії, мешканець Дніпропетровської області. Згідно з розробленим ним планом, водій служби таксі повинен був обслуговувати батька і сина, які укладали угоду з продажу нерухомості, та інформувати замовника злочину про те, куди вони пересуваються. Після отримання потенційними потерпілими грошей, «таксист» повинен був інсценувати поломку машини поблизу їхнього селища і, таким чином, змусити пасажирів дістатися до свого помешкання пішки.

Працівники міліції розробили план запобігання цьому злочину, блокувавши можливе місце його скоєння.

Тож, коли потерпілий та його син приїхали до свого помешкання, відразу після від'їзду таксі з кущів вибігло шестеро осіб, які ударами в голову збили з ніг на землю двох чоловіків, забрали гроші і намагалися зникнути. Проте всіх зловмисників, в тому числі й замовника, «на гарячому» затримали працівники Управління боротьби з організованою злочинністю.

Слідчим управлінням Головного управління МВС України в Полтавській області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.4 ст.187 "Розбій" Кримінального кодексу України.

 

ДЗГ та МД МВС України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: