ТЕМА

Ющенко незграбно пожартував

30 сентября 2009 | 17:27

Я виграю вибори - Віктор Ющенко.


Про це Президент заявив під час прес-конференції. «Якщо говорити просто, я виграю вибори. У мене немає великого сумніву», - сказав Президент.
Він аргументував свою участь у виборах тим, що його програма передбачає стратегічні для нації речі, а не кон’юнктурно зумовлені політичною доцільністю виборів.
«Я думаю про майбутні покоління, а не майбутні вибори. Майбутні вибори – це епізод. Майбутні покоління – це та стратегія, за якою треба діяти», - переконаний Віктор Ющенко. «Я маю до кінця поступати як громадянин, який любить свою державу, і сказати: «Шановна громада, у вас є два варіанти: або йти назад з іншими кандидатами, або йти вперед з кандидатом Ющенком», - зазначив Президент.
Він також нагадав основні здобутки демократичної політики останніх 4 років, провідником якої він був, зокрема, утвердження політичних свобод, економічного розвитку на засадах ринку, підвищення соціальних стандартів, поглиблення європейської інтеграції та інтеграції до світових ринків.


Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

Чоловіки розглядають вивіску з рекламою нижньої білизни на вхідних дверях одного з магазинів в центрі Києва. 14 лютого у всіх країнах світу відзначається День Святого Валентина. Цього дня закохані дарують один одному подарунки у формі сердець, які символізують любов. Фото Віктора Побединського

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: