ТЕМА

Ректора університету спіймали на хабарі

02 октября 2009 | 18:32

Під час отримання хабара працівники УБОЗ затримали «на гарячому» ректора та завідуючого кафедрою одного з університетів на Дніпропетровщині.


Працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС України в Дніпропетровській області  під час отримання хабара затримали «на гарячому» ректора та завідуючого кафедрою одного з університетів Дніпропетровщини.

Як встановили оперативники, зловмисники вимагали та отримали хабара у сумі 16 700 грн. за не створення необґрунтованих перешкод під час прийняття виконаних будівельною організацією ремонтних робіт приміщень університета.

За даним фактом прокуратурою Дніпропетровської області порушено кримінальну справу за ознаками ч.2 ст.368 (одержання хабара у великому розмірі) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає до 10 років позбавлення волі.

 

Прес-служба ГУБОЗ МВС України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

Бурий ведмідь ходить біля тіла загиблого відвідувача зоопарку у вольєрі бурих ведмедів в зоопарку у Миколаєві, у неділю, 13 липня 2008 р. Цього дня один з двох бурих ведмедів (самець) роздер людину на смерть. Відвідувач, за свідченнями очевидців, о 9.30 ранку в нетверезому стані намагався сфотографуватися з ведмедями, але впав до вольєру. Врятувати чоловіка співробітники зоопарку не встигли. Співробітники МНС дістали останки загиблого відвідувача з вольєри. Фото Руслана Сірого

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: