ТЕМА

Ющенко конкретно наїхав на Луценка

05 октября 2009 | 18:19

Повідомлення останнього часу про агресивні, навіть демонстративні злочини вбивства, стрілянину, пограбування серед білого дня, свідчать, що зухвалість злочинців не знаходить адекватної відповіді з боку органів внутрішніх справ. Про це на брифінгу в Секретаріаті Президента України повідомила Прес-секретар Глави держави Ірина Ванникова.



«Статистика свідчить про зростання кількості злочинів практично по всіх статтях. Особливе занепокоєння викликає зростання кількості тяжких злочинів. Звичним епізодом у випусках новин є насильство, яке залишається без відповіді правоохоронців. Гинуть люди, у тому числі службовці на робочому місці, при виконанні обов’язків».
З іншого боку, за словами І.Ванникової, характер справжньої епідемії набувають випадки дорожньо-транспортних пригод, дійовими особами в яких є депутати та службовці різних рівнів або їх родичі. У цих випадках недоторканність так званих слуг народу та членів їх сімей слугує щитом, за яким вони почувають себе безкарними.
«Президент України неодноразово наголошував на необхідності скасування депутатської недоторканності і зараз вимагає від Верховної Ради України невідкладно включити це питання до порядку денного», – наголосила Прес-секретар Президента.
Однак, зауважила вона, на жаль, і уряд, і парламентські фракції влаштовує нинішній стан речей. Адже він дозволяє й надалі попирати закон, судові рішення і норми моралі.
«Президент України вимагає від керівництва Міністерства внутрішніх справ припинити пошук приводів для власного піару або виступів у ролі речника для політичних сил, натомість звернути серйозну увагу на виконання своїх безпосередніх обов’язків», – підкреслила І.Ванникова.


комментарии [3]

05.11.2009 13:20     добрый ну как, автолюбители ,допрыгались? теперь все соянки переходят под крышу киев парк сервис и цена от 300 и выше
07.10.2009 15:31     ggg А кто в любых режимах (телефонных, письменных) руководит МВД, СБУ,Судами, прокуратурой?
06.10.2009 04:03     KGB Гр.Юга А.Д. допитаний в лютому місяці 2009 року в рамках кримінальної справи № 10 - 16746 в якості свідка навмисно дав неправдиві покази органами досудового слідства (Юга А.Д. стверджував, що ніколи ніякого майна ГО КМСА на інші підприємства не передавав) , сподіваючись на те, що про факти : незаконної передачі ним ( Юга А.Д.) одноособово , без Рішення Конференції ГО КМСА , майна ГО КМСА , в квітні червні 2007 року на підставні підприємства , а також про розтрату , отриманих від вказаної передачі майна коштів для особистих потреб, не довідаються члени ГО КМСА - тим самим гр.Юга Андрій Дмитрович скоїв злочин , передбачений ст.384 КК України з метою приховати інші злочини скоєні ним в квітні - червні 2007 року , а саме злочини , передбачені ст.365 , ч.5 ст.191 КК України.
Так , громадянин
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: