ТЕМА

ДАІ попереджає: скоїв злочин - не сідай за кермо

16 октября 2009 | 09:03

ЗА ОСТАННІЙ МІСЯЦЬ СПІВРОБІТНИКИ СТОЛИЧНОЇ ДАІ ЗАТРИМАЛИ 32 ОСОБИ, ЩО ПЕРЕБУВАЛИ У РОЗШУКУ ЗА ПІДОЗРОЮ У СКОЄННІ ЗЛОЧИНУ.


Днями в Києві на Столичному шосе співробітники полку дорожньо-патрульної служби ДАІ зупинили за порушення Правил дорожнього руху престижний джип Міцубісі з транзитними номерами. Його водій повів себе вкрай зухвало, стверджував, що нічого не порушував, погрожував викликати адвоката. Втім, захисник, як з'ясувалося, йому дійсно невдовзі знадобиться. Під час перевірки інспектори встановили, що цей чоловік переховувався від слідства і перебуває в розшуку за шахрайство в особливо великих розмірах.

Ще одного розшукуваного за тяжкий кримінальний злочин співробітники ДАІ затримали при дещо незвичних обставинах. На перехресті вулиць Саперно-Слобідська і Грінченка зіткнулися два легковики. При появі працівників міліції водій однієї з них явно занервував. Це відразу ж викликало підозру у правоохоронців, і поки той писав пояснення, інспектори перевірили і машину, і власника по відповідних базах. Незабаром цей учасник ДТП, підозрюваний у розбійному нападі на території однієї з областей України, опинився в Голосіївському райуправлінні міліції.

Ось як прокоментував ці затримання начальник столичної ДАІ полковник міліції Анатолій Сіренко: 

 - Під час несення служби наші інспектори стикаються з різними правопорушеннями. Але, як показує практика, їм нерідко доводиться мати справу і зі справжніми злочинцями. Як правило, більшість з них пересуваються на автомобілях.

На колегії МВС у Хмельницькому міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко зобов'язав співробітників Державтоінспекції перевіряти порушників Правил дорожнього руху за міліцейськими базами. І результат не змусив на себе довго чекати. За останній місяць співробітники ДАІ Києва затримали 32 чоловіки, які знаходяться у розшуку за найрізноманітніші злочини, серед яких і вбивство, і шахрайство, і крадіжки.

 

Відділ зв’язків з громадськістю УДАІ ГУМВС України в м. Києві 



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Reuters

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: