ТЕМА

Міліція звітує про розкриття вбивства головного лікаря трирічної давнини

19 октября 2009 | 18:01

29 березня 2006 року на проспекті П.Григоренка у місті Києві група невідомих особами із застосуванням вогнепальної зброї скоїла вбивство Василя Анашкіна, 1949 року народження, який працював Головним державним санітарним лікарем залізничного транспорту України. За фактом вбивства прокуратурою Дарницького району міста Києва було порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України.


У результаті проведення комплексу оперативно-розшукових заходів працівниками управління карного розшуку ГУМВС України в місті Києві за підозрою у вчиненні зазначеного замовного вбивства затримано трьох його співучасників - мешканців міста Харкова, 1982–1973 р.н., двоє з яких – керівники товариства з обмеженою відповідальністю. При відтворенні обставин учинення злочину у них виявлено та вилучено знаряддя вбивства - пістолет "Вальтер".

Наразі проводяться подальші оперативно-розшукові заходи та слідчі дії, спрямовані на встановлення та затримання замовника зазначеного вбивства, а також можливої причетності затриманих до вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів на території міста Києва та інших регіонів держави.

 

ДЗГтаМД МВС України

 



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

Москва, 20 мая, 2009 года. Фойе театра "Ленком", полдень.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: