ТЕМА

УБОЗ "хлопнув" мера Боярки на хабарі

21 октября 2009 | 15:34

Працівники Антикорупційного бюро Головного управління боротьби з організованою злочинністю МВС України спільно з прокуратурою Київської області затримали «на гарячому» мера міста Боярка Київської області.


Посадовець вимагав та отримав 26 тисяч доларів США за вирішення питання щодо надання земельних ділянок. Передача хабара здійснювалася через посередників.

Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.368 (одержання хабара в особливо великому розмірі ) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає до 12 років позбавлення волі.

 

ДЗГ та МД МВС України

 



комментарии [6]

23.04.2010 13:50     місцевий Ніхто не може згадати: чи була Боярка чистою! Влада була завжди продажною, а при Добрвському особливо.Елементарно-купи сміття прибрати, дороги хоч щебнем засипати вибоїни. І головне навести разом є тарасівською владою порядок з торгашами-армянами, бо вони ж заср-ли п*ятачок біля платформи Тарасівка. Ну, не бійтеся ж їх.Ми розуміємо-взяв хабаря-мовчиш!Але ж вони і ВАМ(владі) на голову наср-ли. СОРОМНО! Ми ж українці ЧИСТОПЛОТНА НАЦІЯ !
26.03.2010 10:11     житель Боярки Да Тарас давно знахабнів і господарник він ніякий.Його місце на нарах!І це правда!Да я бог його наказав.
10.01.2010 11:03     Боярка За првління цього МЕРА-Тараса п-раса,
ні однієї вулиці в Боярці по якій можуть їздить автомобілі, вже не залишилось.
Скоро і на конях не проїдеш.
Зато такі як Багнюк (прибічники мера)
жирують біля парку в м. боярка, їздять в дуже дорогих авто, а на тротуарах, де раніше ходили пішоходи поробили свої БАЗАРИ.
29.10.2009 12:34     Мила Я живу в Боярке и могу сказать, что действительно центральную улицу привели в относительный порядок - ведь по ней любят ездить наши властьимущие - то квартирки ветеранам раздать, то показать как любят военных лицеистов. А если сделать 2 шага в сторону, то сразу видно в какой свинарник превратили когда-то чистый город - везде груды мусора! Дороги - это ралли на выживание!Возросла преступность, кражи, полно цыган с которыми никто не борется, хотя знают, что они чистят карманы граждан прямо при посадке в электричку.И все это расцвело буйным цветом при теперешнем мэре!
23.10.2009 15:59     житель Боярки Я також вважаю що це розумний мер. Та те що сталося якась несинітниця. Проблема земельних питань не сконцентрована на мерах. Люди не можуть отримати земельні акти не по причині \"корумпованих\" мерів. За Добрівського скажу так-мар який зробив великий вклад у розвиток Боярки. А те що КиЇвщина та зокрема Боярка та Вишневе економічно розвинені регіони-це не секрет, тому і такі баталії навколо. У нас і дитячі майданчики за цього мера чимало побудовано, освітлення по Молодіжній вулиці приведоно до порядку, чистота та порядок у місті, біля РАГСУ порядок. Є бажання поставити своїх людей на керуючі посади. Особливо інтенсивно це почалося з минулого року. Боярчани підтримайте свого мера, адже він був вашим вибором на виборчих перегонах.
22.10.2009 07:51     serg Це тепер досить модно - сфабрикувати і розтризвонити, що мер хабарник. Насправді грошей в кабінеті не знайшли,по ТСН показали водія, який ніякого відношення до мера не має і мічені гроші в темноті( але ж ніяк не в руках мера чи кабінеті). Мотивація посередника слабенька - її требе довести. Почалась війна перед виборчими перегонами. Комусь потрібне місце цього прогресивного мера.
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Сиднейский музей полиции и юстиции

1920-е годы. Фото клиентов полицейского участка.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: