ТЕМА

Селянин Ющенко з"їздив додому за державний кошт

26 октября 2009 | 17:51

Громада Хоружівки попросила Віктора Ющенка залишитися якнайдовше лідером нації.



У рамках робочої поїздки до Сумської області Президент України Віктор Ющенко разом з родиною: дружиною Катериною, дітьми Христинкою, Софійкою та Тарасом відвідали рідне село Глави держави Хоружівку.
Після урочистої літургії у церкві Св. Апостола Андрія Первозванного Віктор Ющенко звернувся до односельчан з вітальним словом.
Глава держави охарактеризував основні здобутки 4 років свого президентства – утвердження базових принципів демократії – свободи слова та свободи вибору; зрушення в економічній сфері; суттєве зростання заробітної платні та пенсій, збільшення фінансування ключових соціальних програм. Віктор Ющенко наголосив, що демократичними здобутками, нашими європейськими успіхами, нашим національним відродженням, яке відбулося в останні роки, треба пишатися, адже це ті основи, без яких неможливе вільне й достойне життя українців, неможливе економічне процвітання держави.
У свою чергу громада Хоружівки попросила Віктора Ющенка залишитися якнайдовше лідером нації, який єдиний захищає національні інтереси.
За старими українськими традиціями, Президентові України разом із благословенням односельчан вручили як символ сили хліб з печі та пригоршню землі з рідного села.
У робочій поїздці Президента України супроводжують представники інтелігенції, у тому числі Євген Сверстюк та Дмитро Павличко.

http://www.president.gov.ua/news/15497.html



комментарии [1]

26.10.2009 20:02     serge этому козлу каяться надо а не молебны совершать.
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Reuters

Центр для незрячих детей в Бейт-Ханина (Восточный Иерусалим). Пятилетний Вади Дауд, слабовидящий палестинский мальчик увидел свет в окне, когда учитель открыл жалюзи.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: