ТЕМА

Мера Боярки заарештовано

01 ноября 2009 | 17:09

Суд Києво-Святошинського району Київської області обрав міру запобіжного заходу тримання під вартою меру м. Боярка.


Днями його затримали «на гарячому» під час отримання хабара працівники Центрального Антикорупційного бюро Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС України спільно з прокуратурою Київської області. Посадовець вимагав та отримав 26 тисяч доларів США хабара за вирішення питання щодо надання земельних ділянок.

За цим фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого  ч.3 ст.368 (одержання хабара в особливо великому розмірі ) Кримінального кодексу України.

Разом з тим, правоохоронці підозрюють заарештованого у скоєнні ще декількох злочинів, пов’язаних із махінаціями з землею.  Протягом 2007-2008 років чиновник, зловживаючи своїм посадовим становищем, вимагав 100 та 10 тисяч доларів хабара за сприяння в оформленні  земельних ділянок площею 6 та 11 соток.

 Вказані факти перевіряють та вирішується питання про  додаткове порушення кримінальної справи за ознаками злочину, передбаченого ч.2  ст.368 КК України.

 

Прес-служба ГУБОЗ МВС України



комментарии [1]

02.11.2009 19:37     тов. Маузер. Это часом не тот уродец, у которого "хатынка" в древнерусском стиле и кованные ворота ручной работы цены немерянной??? Ну так значит правильно, что взяли!!! Ублюдка на нары, семью - в коммуналку, собственность в пользу города...
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Noname

Красавчег!

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: