ТЕМА

МВС спіймало Яценюка на брехні

02 ноября 2009 | 17:17

Сьогодні одне з друкованих видань в опублікованому ним інтервю з кандидатом на посаду Президента України Арсенієм Яценюком наводить його слова про те, що «як тільки хтось зі спонсорів нам на рахунок перераховує гроші, протягом двох днів на нього правоохоронні органи заводять справу».


Міністерство внутрішніх справ заявляє, що підрозділи міліції не порушували жодних кримінальних справ щодо суб’єктів підприємницької діяльності з мотивів їх участі у фінансуванні виборчої кампанії когось із кандидатів на посаду Президента України. Якщо ж в пана Арсенія Яценюка є конкретна інформація щодо неправомірних дій працівників міліції відносно тих чи інших спонсорів його виборчої кампанії він може звернутися із відповідною заявою до правоохоронних органів, у тому числі Міністерства внутрішніх справ.

Водночас, аби уникнути подібних прикрощів, МВС України закликає потенційних кандидатів на посаду Президента України залучати до співпраці ймовірних спонсорів своєї виборчої кампанії з урахуванням їх захонослухняності та ділової репутації.

 

ДЗГтаМД МВС України



комментарии [1]

24.12.2011 22:38     Свидетель позора ТАК СЕНЯ БРЕХУН!!!!!
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Noname

распорядок дня

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: