ТЕМА

Ахтунг! ДАІ Києва розпочало полювання на автоперевізників

13 ноября 2009 | 14:49

З 9 ПО 27 ЛИСТОПАДА ДЕРЖАВТОІНСПЕКЦІЇ СТОЛИЦІ ПРОВОДИТЬ ОПЕРАЦІЮ «ПЕРЕВІЗНИК-ЗИМА - 2009».


 
З 9 по 27 листопада Державтоінспекція столиці проводить комплекс профілактичних заходів в рамках загальнодержавної операції під умовною назвою «Перевізник - зима - 2009».
Під час її проведення співробітники ДАІ посилять контроль за дотриманням Правил дорожнього руху водіями автобусів, таксі, іншого громадського транспорту, а також автомобілів, що здійснюють перевезення вантажів. Особливу увагу інспектори приділять готовності цього транспорту до експлуатації в зимовий період, виявлення фактів незаконного переобладнання тощо. Під контролем також буде своєчасне проходження технічного огляду.
Начальник столичного управління ДАІ Анатолій Сіренко нагадує, що попереду важкий зимовий період з ранніми сутінками, ожеледицею і снігопадами. Саме в цей час водіям, які перевозять пасажирів і відповідають за їхню безпеку, потрібно бути гранично уважними і обережними, бо навіть незначне відхилення від правил може призвести до біди.
До речі, у перші дні операції виявлено близько 900 різних порушень правил дорожнього руху. Найбільш кричущим фактом можна назвати затримання на проспекті Гагаріна водія мікроавтобуса, який у нетверезому стані перевозив пасажирів на маршруті. Серйозне занепокоєння викликає і той факт, що на лінії виявлено близько сотні технічно несправних автобусів і вантажівок. Приблизно третина з них мали несправності, які загрожують безпеці дорожнього руху.

Відділ зв'язків з громадськістю УДАІ Києва


Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: