ТЕМА

«Бабаю» для початку дали десять діб

03 декабря 2009 | 17:47

Шевченківський районний суд столиці продовжив термін тримання під вартою на десять діб 52-річного уродженця Азербайджану, відомого в кримінальному світі за прізвиськом «Бабай». Цей громадянин підозрюється у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст. 206 (Протидія законній господарській діяльності) Кримінального кодексу України. Серед аргументів на користь такого рішення суду були, зокрема, і відсутність у матеріалах справи даних про стан сімї, стан здоровя підозрюваного, про його матеріальне становище та вид діяльності, а також характеристики його особи. Також судом враховано той факт, що цей громадянин не мешкав за вказаною ним адресою.


Нагадаємо, що декілька днів тому працівники карного розшуку столичної міліції затримали «Бабая» і ще трьох його поплічників на Привокзальній площі у Києві, про що повідомляла ТЕМА. За даними оперативників, упродовж року учасники цієї групи перешкоджали займатися перевізникам пасажирського міського транспорту столиці господарською діяльністю, вимагаючи ділитися прибутками. Тим, хто не погоджувався на їх умови, погрожували фізичною розправою, пошкодженням транспортних засобів та блокуванням маршрутів.
Слідчим управлінням ГУМВС України в місті Києві порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.206 Кримінального кодексу України (Протидія законній господарській діяльності, ...поєднана з погрозою насильства потерпілому..., пошкодженням чи знищенням його майна, ...вчинена за попередньою змовою групою осіб), яка передбачає до 5 років позбавлення волі.
Наступне судове засідання у цій справі відбудеться 11 грудня 2009 о 14-й годині.

ДЗГта МД МВС України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Олег Ельцов

Крымские пещеры

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: