ТЕМА

Азербаджанського злодія у законі відправили на батьківщину

13 декабря 2009 | 16:59

12 грудня з міжнародного аеропорту «Бориспіль» рейсовим літаком «Київ-Баку» був екстрадований до Республіки Азербайджан відомий у кримінальних колах «злодій у законі» Ровшан Д. на прізвисько «Ровшан Ленкоранський». Нагадаємо, що 3 грудня цього року в Києві Ровшан Джанієв був затриманий працівниками Головного Управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС України. Надалі Голосіївський районний суд столиці обрав йому міру запобіжного заходу тримання під вартою до 40 діб.


«Ровшан Ленкоранський» у себе на батьківщині розшукується за вчинення тяжких злочинів, зокрема за замах на вбивство та незаконне поводження зі зброєю.

Екстрадований є одним з найвпливовіших кавказьких «злодіїв в законі». Раніше у січні 2008 року Ровшан Д. затримувався працівниками ГУБОЗ. Тоді Шевченківським районним судом міста Києва  йому було обрано міру запобіжного заходу у вигляді арешту на 40 діб. Однак, перебуваючи під вартою, «Ровшан Ленкоранський», використовуючи корумповані зв’язки у Державному комітеті у справах релігій та національностей України, отримав статус біженця та був звільнений з під варти і до останнього часу нелегально перебував на території України. Але Вищим адміністративним судом України рішення про надання Ровшану Д. статусу біженця було скасовано.

 

Прес-служба ГУБОЗ МВС України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

Photo Courtesy Todd Hido

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: