ТЕМА

Міліція спростовує повідомлення про пасажирський бунт в Борисполі

31 декабря 2009 | 08:47

Порушень громадського порядку в Міжнародному аеропорту «Бориспіль», повязаних із протестами пасажирів проти затримки руху літаків, не було.


 
 
Сьогодні робота лінійного відділу внутрішніх справ, що обслуговує Міжнародний аеропорт «Бориспіль», проходила в штатному режимі. Про це повідомив начальник Головного управління МВС України в Київській області Віталій Яловенко, спростовуючи інформацію деяких російських ЗМІ про ледве не «масові заворушення» пасажирів.
- Дійсно, у зв’язку з несприятливими погодними умовами, пов’язаними з сильним снігопадом, відбувалося затримання рейсів, - повідомив Віталій Яловенко. – Після того, як опади припинилися, рейси літаків було поновлено. Однак учора ввечорі, через потужний боковий вітер та обледеніння злітно-посадочної смуги, виникла надзвичайна ситуація під час посадки літака, що прямував з Ізраїлю. Після того, як лайнер приземлився та рухався обледенілою смугою, він зійшов з твердого покриття, і зупинився за межами зони приземлення. Внаслідок цього інциденту потерпілих не було, а літак не зазнав технічних ушкоджень. Проте адміністрацією було зупинено експлуатацію злітно-посадочної смуги та вжито додаткових заходів щодо ліквідації обледеніння.
Розчистка покриття тривала до середини дня 30 грудня. За цей час у зоні вильоту зібралося до 600 осіб. Деякі пасажири, звичайно, обурювалися такою затримкою в розкладі авіаперевезень, проте ніхто з них не порушував громадський порядок.
- Можу підтвердити, що були телефонні скарги в різні інстанції та редакції засобів масової інформації для того, щоб спонукати адміністрацію до відновлення рейсів, - зазначив Віталій Яловенко. – Однак в інформації, оприлюдненій деякими російськими ЗМІ, м’яко кажучи, згущені фарби. Адже насправді не було порушень громадського порядку з боку пасажирів та потреби міліції їх припиняти.
 
ДЗГ та МД МВС України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Олег Ельцов

Чили. Лед Патагонии.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: