ТЕМА

УБОЗ затримав дуже авторитетного Гєзо Кардаву

15 января 2010 | 17:30

В Києві працівники ГУБОЗ затримали грузинського «злодія в законі» Гєзо Кардаву.


Працівники Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС України затримали грузинського «злодія в законі» Гєзо Кардаву, відомого у кримінальних колах на прізвисько «Гєзо Гальський». Він (1978 р.н.) уродженець с. Набакєві, Республіка Грузія, раніше неодноразово судимий за скоєння тяжких злочинів на території Грузії та Росії.

За даними оперативників «злодій в законі» Гєзо Кардава перебував на території України нелегально та намагався встановити контроль за ділками тіньового бізнесу, які раніше знаходились під впливом відомого «злодія в законі» на прізвисько «Антімоз», який на території України контролював діяльність бізнес-структур та мав широке коло корумпованих зв’язків. Наприкінці травня 2009 року Кухілава Антімоз був екстрадований до Республіки Грузія із забороною в’їзду на територію України терміном на 5 років.
Зараз «Гєзо Гальський» перевіряється на причетність до протиправної діяльності на території України та вирішується питання щодо видворення його за межи держави.
 
Прес-служба ГУБОЗ МВС України


комментарии [1]

19.01.2010 15:58     Горец Ты зачем наблюдателя трогал, а? Милиция плохой человек. Наша Президент Миша скоро выпустил ис тюрма всех воров и мы будем вас наблюдать, маму вашу мы видали......
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Олег Ельцов

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: