ТЕМА

У битві киян із забудовниками на Прорізній пролунав постріл

14 февраля 2010 | 11:54

В суботу, 13 лютого під час акції на вулиці Прорізній у Києві пролунали постріли. Допоки частина протестуючих допомагали демонтувати паркан, незаконність встановлення якого підтверджено приписом прокуратури, інша частина підійшла до автобуса з невідомими молодиками спортивної зовнішності, що знаходився на вулиці Пушкінська. Протестуючі хотіли дізнатися причину перебування на акції невідомих людей. Водій мікроавтобусу спробував поїхати, проте протестучі вийшли на дорогу. Тоді мікроавтобус рушив прямо на людей і проїхав приблизно 15 м до перехрестя, де його нарешті вдалося спинити. Проте в цей момент в астобусі пролунав постріл.


Співробітники міліції, котрі прибули на місце пригоди, дозволили втекти одному молодикові, котрий вийшов з автобусу, без з'ясування особи.
Під час самої акції було огороджено стрічкою територію довкола котловану. За словами депутата Куликова, це було зроблено для того, щоб візуально позначити котлован і уникнути падіння людей у нього. Завтра цей котлован має бути засипано, як стверджує народний депутат.
Окрім того, представники місцевого ОСББ, Київської ландшафтної ініціативи, "Збережи старий Київ", "Громадянської позиції", блока Кличка та народний депутат Куликов підписали громадянський договір, відповідно до якого взяли на себе зобов'язання про створення скверу за адресою Прорізна, 3, кошти на який пообіцяла виділити Київська ландшафтна ініціатива.



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

by Annie Leibovitz

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: