ТЕМА

Киянам розкажуть. чому не прибирають сніг

17 февраля 2010 | 18:53

18 лютого о 12.00 в інформаційній агенції РІА Новини (вул. Станіславського, 3, оф. 50) відбудеться прес-конференція на тему «Чому на вулицях Києва не прибирають сніг і як це відбивається на киянах?».


У заході візьмуть участь Наталя Новак (заступник голови фракції Блоку Кличка у Київській міській раді), Сергій Мельник (член бюджетної комісії Київської міської ради, заступник голови фракції БЮТ), Інна Совсун (громадянська ініціатива "Збережи старий Київ"), представники лікарської спільноти та автолюбительських громадських організацій.

Також запрошено представників Київської міської державної адміністрації та Департаменту Державтоінспекції у Києві.

Під час круглого столу буде обговорено питання того, як погана організація прибирання снігу у місті вплинула на життя киян, зокрема на кількість травм та дорожньо-транспортних пригод? Чому прибирання міста було так погано організовано? Чому не вистачило грошей, виділених на прибирання столиці України від снігу? Чи є можливість для уникнення такої критичної ситуації з прибиранням снігу наступного року?

 



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

Первая леди США Мишель Обама вместе со студентами-волонтерами занимается покраской стен в приюте Вашингтона. Фотослужба Белого Дома.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: