ТЕМА

У звільнених чиновників з"явиться нова інстанція для скарг

22 февраля 2010 | 13:13

23 лютого о 14.30 в Інформаційном агентстві УНІАН відбудеться прес-конференція-презентація нового правозахисного проекту «Влада та люстрація», метою якого є правова допомога громадянам під час зміни влади в країні.


Автор проекту правозахисник Едуард Багіров вважає, що звільнення з посад чиновників виключно на підставі політичної доцільності не відповідає міжнародним стандартам спадкоємності влади після демократичних виборів. В умовах світової економічної кризи плинність кадрів на державній службі, службі в органах місцевого самоврядування та інших призводить до неможливості ефективної реалізації правової та єкономичної реформи та досягнення України до рівня провідних країн світу.
 
Цей проект не передбачає виникнення будь-яких зобов’язань з боку учасників по відношенню до автора та партнерів Проекту, усі послуги учасникам будуть надаватися безкоштовно. Проект буде реалізовано з 24 лютого 2010 року по 24 лютого 2015 року.
 
Генеральний інформаційний партнер  проекту: Інформаційне агентство МАІР - «Міжнародне агентство інформаційних розслідувань».
 
До участі у проекті запрошуються усі бажаючі юристи, адвокати, правозахисники, журналісти.
 
Учасники прес-конференції: Голова правління Міжнародної громадської організації «Міжнародна Ліга захисту прав громадян України» Едуард Багіров, шеф-редактор Інформаційного агентства МАІР - «Міжнародне агентство інформаційних розслідувань» Даніл Кір’яков, заступник генерального директора ІА «МАІР» Тетяна Бодня.



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Reuters

02.04.2011, Казахстан | «Союз ТМА-21», названный именем первого космонавта, под охраной вооруженной милиции-полиции вывезен на стартовую площадку. Старт «Юрия Гагарина» был намечен на 30 марта, но из-за неполадок в работе блока связи и коммутации перенесен на 5-7 апреля. Космический корабль доставит на МКС космонавтов Александра Самокутяева, Андрея Борисенко (оба Россия) и астронавта Рона Гарана (США).

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: