ТЕМА

Вихованці "Кобри" виявилися автограбіжниками

03 марта 2010 | 11:56

Двох «вихованців» колишнього спецпідрозділу «Кобра» міліція викрила у причетності до діяльності злочинної групи автокрадіїв.


Днями працівники Департаменту карного розшуку спільно зі Службою внутрішньої безпеки ГУБОЗ МВС України за сприяння столичної міліції та Бориспільського міськвідділу ГУМВС України в Київській області затримали учасників міжрегіональної злочинної групи, причетної до незаконного заволодіння транспортними засобами престижних марок на території України. Серед затриманих – співробітник спеціального взводу Дорожньо-патрульної служби МВС України (колишній спецпідрозділ «Кобра», підпорядкований Департаменту Державтоінспекції) Роман З. та колишній співробітник зазначеного підрозділу Руслан К., котрий раніше був звільнений з органів внутрішніх справ за компрометуючими мотивами. У підозрюваних вилучено речовий доказ – автомобіль «ЛЕКСУС - LX 570».
Бориспільською районною прокуратурою Київської області стосовно цих осіб порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 3 статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене організованою групою або поєднані з насильством, небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або якщо вони завдали великої матеріальної шкоди). Нагадаємо, що такі кримінальні діяння караються позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років з конфіскацією майна.

ДЗГтаМД МВС України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Noname

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: