ТЕМА

Сесія Київради продовжує "розводити лохів" та ЮНЕСКО

04 марта 2010 | 12:27

Під час засідання Київської міської ради 2 березня депутати було вдруге відхилили вимогу ЮНЕСКО про зупинення будівництва на вул. О.Гончара, 17-23.


Під час голосування за дану постанову в минулу п'ятницю голова фракції Партії регіонів у міській раді запропонував замінити у тексті постанови слово "зупинення" на "впорядкування. Саме таке формулювання і підтримали депутати.

Вчора пропозицію знову проголосувати за це рішення вніс Віталій Журавський з блоку Черновецького: "В охоронній зоні Софії Київської ведеться будівництво і Центр всесвітньої спадщини ЮНЕСКО дав офіційне роз'яснення щодо цього. Він наполягає на зупинці будівництва зазначеного обєкта. В разі ігнорування застережень, і Софія, і Лавра будуть визнаними такими, що перебувають під загрозою. ЮНЕСКО на черговій комісії може винести їх з переліку всесвітніх пам'яток. Ми не маємо права покрити себе такою ганьбою!"

Попри таке звернення, після дискусії пан Омельяненко знову вніс таку саму поправку, котру підтримав Олесь Довгий. і її вдруге підтримали депутати.

Громадянська ініціатвиа "Збережи старий Київ" переконана, що це голосування підтверджує, наскільки байдужими до волі громади та вимог міжнародних організацій є депутати Київської міської ради. У результаті такої змови забудовників та депутатів Україна ризикує суттєво зашкодити своєму іміджеві на міжнародній арені через втрату Софією Київською та Києво-Печерською Лаврою статусу пам'яток Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.



комментарии [2]

04.03.2010 14:53     Свой Интересно, как долго эта мразь черновецкая еще измываться над городом будет?
За несколько лет уничтожить то, что создавалось веками - зачтется уроду, не здесь так там, на Высшем суде.
04.03.2010 13:33     a "Славних прадідів великих правнуки погані".
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: