ТЕМА

Ювеліри та ломбардні бариги Києва можуть спати спокійно

06 марта 2010 | 13:33

У місті Києві міліцією викрито у скоєнні ще одного злочину раніше затриманих за скоєння розбійних нападів мешканців Донецької області, віком 29 та 22 років. Нагадаємо, що 24 лютого їх було затримано у Шевченківському районі через десять хвилин після того, як вони, погрожуючи пістолетом, пограбували приватний ювелірний магазин. Було також встановлено, що згадані зловмисники 14 лютого в Дніпровському районі столиці аналогічним чином пограбували приватний ломбард.


Так, 24 лютого у Шевченківському районі вони зайшли до приміщення приватного ювелірного магазину, де один з нападників пострілом із спецзасобу, призначеного для стрільби гумовими кулями, поранив у живіт власника зазначеного магазину, розбили вітрину й забрали декілька ювелірних виробів та намагалися втекти. А ввечері 14 лютого в Дніпровському районі столиці ці ж зловмисники зайшли до приміщення приватного ломбарду й під загрозою пістолета відібрали в касира згаданого ломбарду 10 тис. грн., вироби із золота та втекли.

У ході проведення подальших оперативно-розшукових заходів міліцією встановлено, що згадані «гастролери» ввечері 3 лютого в Шевченківському районі міста Києва в одному з універмагів зайшли до відділу ювелірних виробів, пістолетом розбили скло вітрини й намагалися викрасти вироби із золота. Працівники цього відділу разом із відвідувачем – 37-річним киянином вчинили опір, внаслідок чого один із нападників здійснив кілька пострілів і гумовою кулею поранив киянина у ногу (госпіталізовано).

Перевіряється причетність затриманих до скоєння інших злочинів.

 

ДЗГтаМД МВС України

 

 



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Олег Ельцов

Свежая пресса

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: