ТЕМА

Міліцейський начальник збив людину й втік. Його арештували

08 апреля 2010 | 17:49

Заарештовано міліцейського керівника, який підозрюється у зникненні з місця ДТП зі смертельним наслідком.


Як повідомив сьогодні на брифінгу в Міністерстві внутрішніх справ України начальник Департаменту зв‘язків з громадськістю та міжнародної діяльності МВС України Дмитро Андреєв, вчора близько 21.15 до згурівської міліції на Київщині телефоном надійшло повідомлення про те, що трасі виявлено тіло невідомої людини. Слідчо-оперативна група, яка негайно виїхала на місце події, виявила, що причиною смерті чоловіка стали нанесені ушкодження характерні для наїзду транспортного засобу. Водій з місця дорожньо-транспортної пригоди, в результаті якої загинула людина, зник.
Негайно було вжито всіх заходів для пошуку винуватця ДТП.
На одній з станцій технічного обслуговування під час ремонту було виявлено автомобіль з характерними ушкодженнями. яким за попередніми даними було скоєно наїзд. Як повідомив Дмитро Андреєв, наразі вже заарештовано підозрюваного, ним виявився міліцейський начальник районного рівня одного з райвідділв Київської області. Порушено кримінальну справу. Також Дмитро Андреєв зазначив, що розслідування цього випадку перебуває на особистому контролі Міністра внутрішніх справ.
- Всі події за участю працівників міліції перебувають на особливому контролі керівництва міністерства і особливо Міністра, - підкреслив Дмитро Андреєв. - Жоден ганебний випадок нікому не зійде з рук, винуватці будуть жорстко покарані.
Упродовж минулого тижня до МВС надійшло 22 повідомлення про події за участю особового складу, з яких 17 - про порушення кримінальних .справ стосовно працівників ОВС. Більшість кримінальних справ порушено за скоєння працівниками міліції службового підроблення - 6, зловживання владою - 4, одержання хабара -2, грабежу, катування, крадіжки, перевищення влади, хуліганства - по 1.
За вказаними повідомленнями проведено 19 службових розслідувань, за результатами яких до дисциплінарної відповідальності притягнуто 62 працівники, з них 37 керівників. Вже звільнено з ОВС 21 людину, з них трьох керівників, звільнено з посад 13 керівників міліції. Крім того, надані пропозиції МВС щодо звільнення 2 керівників номенклатури МВС.
 
ДЗГтаМД МВС України


комментарии [1]

08.04.2010 22:19     МВД А ведь ничего так и не изменилось...
Прочитайте два последних абзаца, а потом сопоставьте, что по каждому конкретному случаю необходимо проведение служебного расследования (сроки которого строго определены), подготовка высновка, его подписание, на основании которого подготовка приказа о наказании (дисциплинарного и по личному составу).
За3.14зделся, короче, Андреев!
Но ты-то, Ельцов, парень битый, какого же тогда всякую хрень ставишь, когда столько тем висят?
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: