ТЕМА

Суд заборонив блокування автівок

23 апреля 2010 | 09:04

21-го квітня Київський окружний адміністративний суд своїм рішенням оголосив такими, що не відповідають закону і підлягають скасуванню п.31, 32 Правил паркування в Україні, затверджені урядової Постановою №1342.


Цими пунктами було впроваджено практику блокування автівок за несплачену парковку. Відтепер, ця практика визнана судом не законною, оскільки, крім Рішення, яке Кабінет Міністрів збирається оскаржувати в апеляційному суді, суд також виніс ухвалу, яка забороняє блокування машин на весь термін розгляду апеляції. Апеляція Кабміну за оцінками юристів, буде розглянута не раніше ніж за рік-два і весь цей час блокувати машини буде заборонено, оскільки судова ухвала набрала чинності з моменту оприлюднення. Більше того, як вважають експерти, ймовірність, що Апеляційний суд залишить без змін ухвалу Окружного суду – дуже висока, оскільки практика блокування коліс є очевидно незаконною.
Текст Ухвали суду щодо заборони блокування машин буде незабаром доступний на  сайті   Комітету Прямої Дії за адресою: www.kpd.in.ua


Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Noname

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: