ТЕМА

Арештували заступника директора "Артеку"

21 мая 2010 | 10:57

Печерський райсуд м. Києві обрав міру запобіжного завходу тримання під вартою одному з керівників дитячого центру «Артек».


Печерський районний суд м. Києва обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою одному з керівників Державного підприємства «Міжнародний дитячий центр «АРТЕК», якого викрито у хабарництві в розмірі понад 200 тисяч гривень.

В результаті спільної спецоперації працівників Антикорупційного бюро ГУБОЗ МВС України, УБОЗ УМВС України в м. Севастополі та Генеральної прокуратури під час одержання частини хабара у сумі більш ніж 40 тисяч гривень був затриманий один з керівників Державного підприємства «Міжнародний дитячий центр «АРТЕК».
Встановлено, що посадовець вимагав та отримав понад 200 тисяч гривень хабара від директора одного з підприємств за  вирішення питання щодо погашення великої заборгованості за поставлені продукти харчування до ДП «МДЦ «АРТЕК».
Під час обшуків правоохоронці вилучили предмет хабара та інші речові докази, які свідчать про злочинну діяльність службової особи МДЦ «Артек».
За даним фактом Генеральна прокуратура порушила кримінальну справу за ч.3 ст.368 (одержання хабара у великих розмірах). Санкція цієї статті передбачає до 10 років позбавлення волі.
 
Прес-служба ГУБОЗ МВС України


Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

5. Козленок Колин стоит на спине осла по имени Дженни в парке Йоркшира в Брэнтоне. (JESSICA RIEDERER / CATERS)

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: