ТЕМА

Мінекономіки перетворюється на київський ЖЕК. Сміливо!

21 мая 2010 | 11:03

Мінекономіки має намір створити у Києві мережу громадських приймалень.


19 травня відбулось спільне засідання Колегії Київської міської державної адміністрації та Мінекономіки. В рамках колегії було розглянуто питання щодо механізму взаємодії Мінекономіки з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування міста Києва.
 
На колегії були зокрема, присутні Міністр економіки Василь Цушко та перший заступник голови КМДА Денис Басс.
 
Міністр економіки Василь Цушко проінформував присутніх про намір Міністерства активно співпрацювати з КМДА, з метою сприяти ефективному соціально-економічному розвитку столиці. За словами Міністра, він має намір закріпити керівний склад Мінекономіки за відповідними районами міста Києва та житлово-експлуатаційними конторами.
 
З метою вивчення проблемних питань та врахування громадської думки щодо ефективності діяльності органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування міста Києва пропонується наступний механізм:
  • функціонування громадських приймалень для жителів міста Києва при Мінекономіки, діяльність яких здійснюватиметься незалежно від органів виконавчої влади та місцевого самоврядування міста Києва;
  • проведення разом з Київською міською та районними у місті Києві державними адміністраціями спільних прийомів громадян у районах міста Києва.
 
На підставі матеріалів аналізу роботи громадських приймалень для жителів міста Києва, який щомісячно здійснюватиметься департаментом регіонального розвитку Міністерства економіки, Міністерством буде підготовлено пропозицій щодо вирішення проблемних питань, порушених мешканцями столиці.
 
Перший заступник голови КМДА Денис Басс схвально оцінив пропозиції Міністерства та висловив готовність працювати в такому форматі.
 
Довідково. З метою забезпечення взаємодії Кабінету Міністрів України з місцевими органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування міністерства та інші центральні органи виконавчої влади було закріплено за адміністративно-територіальними одиницями. Текст розпорядження знаходиться тут http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=685-2002-%F0


Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко вітається зі студентами в День знань під час дискотеки «Студентський прорив» в Києві в суботу, 1 вересня 2007 р. Щоб підтримати ннинішню молодь Тимошенко вийшда до студентів в джинсах та з розпущеним волоссям. Цього дня Тимошенко підписала зобов'язання перед студентами України. Як наголошується в зобов'язанні, БЮТ планує розробити і упровадити державну програму «Студентський прорив» на 2008-2012 рр., передбачивши засоби на її фінансування в Державних бюджетах на ці роки; а також упровадити єдину форму контракту на навчання у вузах всіх форм власності і методику розрахунку його вартості. Зобов'язання передбачає: реальний доступ до кредитів на навчання з процентною ставкою не вище 10 відсотків на рік і відстрочення його погашення до двох років після закінчення вищого учбового закладу; гарантію отримання першого робочого місця; доступ до системи студентських знижок в закладах культури, відпочинку, торгівлі і громадського харчування; ініціативу створення дієвої системи виявлення, запобігання і притягання до відповідальності за хабарництво у вищих учбових закладах, особливо - на етапі надходження в них і зобов'язується сприяти розвитку студентського самоврядування і створенню системи виявлення порушень прав студентів адміністраціями вищих учбових закладів. Фото Олександра Прокопенка

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: