ТЕМА

З України видворено «злодія у законі» Мераба Сухумського

24 мая 2010 | 17:55

22 траавня працівниками Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС України з аеропорту «Бориспіль» видворений за межі держави з забороною вїзду на територію України терміном на 5 років уродженець та громадянин Грузії «злодій у законі» Мераб П., відомий у кримінальних колах на прізвисько «Мераб Сухумський».


За інформацією оперативників видворений є одним із впливових «злодіїв у законі» на території колишнього СРСР, відноситься до так званого, «сухумського злодійського клану». Він неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності та провів у місцях позбавлення волі майже 25 років. Коронували його в «злодії у законі» у 2001 році.
За оперативними даними, згаданий чоловік очолює стійке злочинне угрупування, яке діє на території однієї з колишніх республік СРСР та спеціалізується на вчиненні всіх видів крадіжок особистого майна, кваліфікованих вимаганнях.
В Україну Мераб П. прибув з метою налагодження кримінальних та корупційних зв'язків, поширення на території нашої держави діяльності підконтрольних йому злочинних груп і таким чином перерозподілу сфери впливу у злочинному середовищі. Окрім цього, він мав наміри усунути інших «злодіїв у законі», які мають інтереси на території України, що могло б призвести до неминучих конфліктів та вчинення тяжких злочинів.
 
Прес-служба ГУБОЗ МВС України


Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

Photo by Jill Greenberg

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: