ТЕМА

Київський сквер знищують вдруге

09 июня 2010 | 13:16


Сквера коло метро "Дарниця" (вул. Малишка, 4а) знищують вдруге.
У новорічну ніч у сквері біля Дитячого світу було вирублено близько півтора гектари зелених насаджень. На знак протесту проти таких незаконних дій невідомих осіб місцеві мешканці спільно з представниками деяких організацій висадили нові дерева. проте кілька днів тому невідомі так само вночі знищила новопосаджені дерева.
Учора, 8 червня в другій половині дня на територію скверу біля метро "Дарниця" приїхала техніка, а також КАМАЗ (номерний знак 15-84 ВХ). Робітники, що відмовлялись представитись, почали вантажити залишені вирвані деревця на вантажівку.
До місця одразу вийшли місцеві мешканці, намагаючись з'ясувати, що відбувається. Люди викликали міліцію, проте замість працівників МВС приїхали чомусь солдати, які не мали повноважень будь-що робити. Міліція відмовлялась виїхати на місце, натомість людей запрошували приїхати у відділок і написати заяву у відділку. 

На місці також знаходилась представник забудовника, яка показувала документи, відповідно до яких начебто вирубка була законною.Зокрема вона аргументувала такі дії тим, що прокуратура відмовила громадянам у порушенні справи щодо вирубки дерев, не знайшовши у таких діях ознак злочину!

 
Сьогодні зранку, за повідомленнями місцевих мешканців, невідомі продовжують роботи на місці скверу, а саме - викорчовують пеньки, що залишились після вирубки.


Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

Сameron Davidson

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: