ТЕМА

ГУБОЗ хлопнув на хабарі двох керівників київського комунального підприємства

17 июня 2010 | 19:42

16 червня працівники відділу Держслужби боротьби з економічною злочинністю районного управління столичної міліції спільно з Головним управлінням СБУ у м. Києві у приміщенні одного з ресторанів затримали за хабарництво двох керівників одного зі столичних комунальних підприємств. Як зясувалося, чиновники вимагали та отримали від представника ТОВ, що займається наданням медичних послуг, хабар у розмірі 45 тисяч гривень.


У таку суму посадовці оцінили послуги за видачу ордеру на тимчасове порушення благоустрою. Спочатку один із хабарників «просив» 50 тисяч гривень, погрожуючи у разі несплати знесенням добудови та накладенням штрафу. Але під час перемовин із представником медичної установи, погодився зменшити суму до 45 тисяч.
Наразі стосовно хабарників прокуратурою району порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 368 (одержання хабара) КК України. Одного із хабарників затримано в порядку ст. 115 КПК України, його поплічника відпущено на підписку про невиїзд. Санкція цієї статті передбачає від 5 до 10 років позбавлення волі й заборону обіймати певну посади на строк до 3 років.
 
Володимир Поліщук,ВЗГ ГУМВС України в м. Києві


Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Сергей Долженко

Жара!

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: