ТЕМА

Едуард Багіров: В Святошинському РУВС затриманий загинув через халатність співробітника міліції

18 июня 2010 | 12:09

Правозахисник Едуард Багіров після вивчення відеозапису самогубства затриманого в Святошинському РУВД повідомив, що в інциденті є провина співробітника міліції. «Протягом 11 з половиною хвилин до молодої людини ніхто не підходив, хоча відеоспостереження велося», - сказав Е.Багіров.


При цьому правозахисник не виявив фактів порушення прав людини. «Ніяких фактів, підтверджуючих тортури, застосування спецзасобів - наручників, палиць, морального насильства, виявлено не було», - підкреслив він.
Нагадаємо, 14 червня в Святошинськом РУВД на шнурку від шортів повісилася затримана 24-річна молода людина. Чоловіка було затримано за зберігання наркотиків. За даними міліції, в 2005 році він був засуджений умовно, пізніше проти нього порушувалася ще одна кримінальна справа. Одною з причин суїциду в міліції вважають наркотичну «ломку».

МАІР



комментарии [3]

24.06.2010 07:14     читатель багиров гавно-ставленник сбу для сдерживания правозащитного движения по старой схеме: ЛУЧШИЙ СПОСОБ БОРЬБЫ С ПРАВОЗАЩИТОЙ-ЭТО СПОСОБ ЕЕ ВОЗГЛАВИТЬ.
21.06.2010 13:18     сиделец да там в райотделе повесится невозможно, так как камеру на одного не предоставляют. А вот задохнуться вполне можно, так как шестиметровые камеры забивают до отказа по 8-12 человек, и многие теряют сознание от недостатка воздуха.
21.06.2010 10:58     igordem нельзя верить ни одному слову Багирова, тоже нашли правозащитника.
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Noname

Грузинский спецназ в Южной Осетии

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: