ТЕМА

Стрілянина в центрі Дніпропетровська

24 июня 2010 | 19:15

Розшуківці Дніпропетровської міліції закрили своїми тілами місцевих громадян.


24 червня о 14.15 до чергової частини Дніпропетровського міську правління міліції від громадян надійшло повідомлення про те, що на пл. Петровського обласного центру лунають постріли. Виїздом на місце встановлено, що цього дня о 13.50 на вказаній площі працівники карного розшуку Дніпропетровського міського управління міліції здійснювали комплекс оперативно-розшукових заходів.
При затриманні злочинця, останній із застосуванням пістолету травматичної дії вчинив опір працівникам міліції, внаслідок чого завдав травматичні поранення трьом із них. Один із правоохоронців отримав поранення черевної порожнини, двоє інших - передпліччя та ноги.
Подія відбувалася в людному місці біля центрального залізничного вокзалу м. Дніпропетровська. Після того, як зловмисник відкрив вогонь, працівники міліції своїми тілами стали закривали громадян, що проходили повз них, аби ті не отримали поранень. З тієї ж причини правоохоронці не могли застосувати табельну зброю. В результаті іх сміливих та рішучих дій жоден із громадян не постраждав.
Щойно, почувши постріли, на допомогу розшуківцям Дніпропетровського МУ прийшли їх колеги з УМВС на Придніпровській залізниці. Після переслідування по прилеглим дворам міліціонери наздогнали зловмисника, коли той намагався сісти до маршрутки, аби змішатися з натовпом. Втікаач було швидко обеззброєно та затримано.
Зловмисником виявився 27-річний мешканець Дніпропетровської області. Наразі вже відомо, що зброєю травматичної дії він володів незаконно. Чоловік був доправлений до Кіровського РВ. Постраждалих міліціонерів госпіталізовано до однієї з міських лікарень.
 
ВЗГ ГУМВС України
в Дніпропетровській області


Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

Мерилин Монро

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: