ТЕМА

"Країна" згуртує помаранчевих лідерів

30 ноября 2008 | 11:36

В УКРІНФОРМІ ВІДБУДЕТЬСЯ УСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ «КРАЇНА», ЯКА ЗГУРТУЄ АКТИВНИХ УЧАСНИКІВ «ПОМАРАНЧЕВОЇ РЕВОЛЮЦІЇ».


В Українському національному інформаційному агентстві «Укрінформ» 19 лютого відбудеться установча конференція всеукраїнської громадської організації «Країна», яка згуртує активістів «Помаранчевої революції». На установчу конференцію запрошені відомі політики, представники нової влади, громадські діячі, бізнесмени та представники ЗМІ.

Представник оргкомітету установчої конференції Ольга фон Шталлєнберг поінформувала, що ідею створення організації підказав час і події, що розгорталися не тільки на Майдані Незалежності у Києві, а й по всій території України. Саме активні учасники безпрецедентних подій «Помаранчевої революції» вирішили створити Всеукраїнську громадську організацію «Країна». Зрозуміло, вважають вони, що результати виборів були не причиною народного вибуху, а лише приводом. Причина набагато глибша: злочинна влада, що довела до жебрацького життя більшість громадян країни.

        Майдан породив новий український народ, який вдихнув «вітер свободи» і вже не може повернутися до стану отари, яку ведуть нечесні поводирі. Майдан стояв «до перемоги, або до загину». Майдан мав довіру до народного Президента Віктора Ющенка, але не мав і не має такої довіри до багатьох з його оточення. Люди бояться, що в них вже вкотре вкрадуть перемогу, бо вже сьогодні бачать, як вбираються в «помаранчеву символіку» ті, хто ще вчора не просто вірно служив владі, а відверто грабував Україну та її народ.

         Саме тому представники 16 регіонів України, хто з першого дня «Помаранчевої революції» вийшов на Майдан, щоб здобути волю, сьогодні об`єднуються  у Всеукраїнську громадську організацію «Країна». Організація сприятиме втіленню в життя бажання українського народу про справжню незалежність, верховенство Конституції та прав і свобод, які вона гарантує громадянам України.

         «Країна» ставить собі  за мету допомагати Президенту Віктору Ющенко втілити в життя програму «10 кроків назустріч людям», зробити свій внесок в подальший розвиток демократичних процесів в Україні. Вона домагатиметься усунення від влади тих, хто чинив злочини проти народу, держави, сприятиме створенню умов громадського контролю над органами влади всіх рівнів, допомагатиме громадянам України в реалізації законних прав участі в розбудові держави. Також «Країна» сприятиме створенню нового позитивного іміджу України в світі та розвитку малого і середнього бізнесу в Україні, створивши систему його захисту та забезпечення його інтересів, розвитку партнерських відносин українських органів місцевого самоврядування з іноземними.

Для реалізації визначеної мети організація активно співпрацюватиме як з українськими громадськими й державними інституціями, так і з закордонними, з міжнародними фондами. Проводитиметься агітаційна пропаганда щодо виборів влади всіх рівнів, сприяння створенню системи підготовки та перепідготовки кадрів місцевого самоврядування з метою заміни представників злочинної влади, яка раніше панувала в Україні, на чесних фахових керівників. «Країна» сприятиме створення й втіленню у життя програм, спрямованих на розвиток демократичних принципів в Україні, активно підтримуватиме важливі громадські ініціативи, об`єднувати зусилля громадськості для самореалізації громадян України, сприяти створенню таких умов життя, щоб кожна людина була впевненою у завтрашньому дні. Нова громадська організація підтримуватиме інші формування громадян, діяльність яких спрямована на вирішення політичних, соціальних, економічних, екологічних, духовних та інших нагальних проблем сучасного українського суспільства.

Контактні телефони оргкомітету: 265-45-40, 265-13-62.



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Noname

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: