ТЕМА

Схопили грабіжників ювелірного магазину

03 августа 2010 | 12:23

Працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС України в полтавській області знешкодили організовану злочинну групу, учасники якої 31.07.2010 в м. Лохвиця з використанням холодної зброї пограбували ювелірний магазин. Тоді зловмисники заволоділи 426 сережками та обручками загальною вартістю понад 1 мільйон гривень.


Перепродати  викрадені ювелірні прикраси зловмисники не встигли. Хоча у них вже були домовленості про зустріч та продаж цінного краму одному з мешканців Полтавщини.

Завдяки оперативним діям обласного УБОЗу усі троє грабіжників були затримані вже за кілька днів.  Ними виявилися непрацюючі мешканці Харкова, які до цього вже мали проблеми з законом.

У затриманих вилучено майже 500  ювелірних виробів, автомобіль «БМВ», на якому скоювався розбійний напад, документи, мобільні телефони та інші речові докази.

На даний час міліцією проводиться комплекс слідчих дій та оперативно – розшукових заходів з метою встановлення причетності затриманих до скоєння інших злочинів на території Полтавської та інших областей України.

 

Прес-служба ГУБОЗ МВС України

 



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Олег Ельцов

Львов, здание прокуратуры с писающими мальчиками

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: