ТЕМА

Власниця перукарні захопила грабіжника у заручники й три дні гвалтувала

03 августа 2010 | 13:47

У Калузькій області міліціонери розслідують пограбування з курйозним фіналом. Жертва звязала злочинця і перетворила його на три дні на секс-раба. Тепер і ґвалтівниці, і грабіжнику загрожує в'язниця.


Незвичайна низка злочинів сталася в перукарні містечка Мещовськ у Калузькій області. Спочатку горе-злодій спробував пограбувати салон краси, а одна з робітниць взяла його в заручники на три дні і весь цей час піддавала жорстоким зґвалтуванням.

Навіть бувалі міліціонери дивуються з приводу того, що трапилось. "Не знаю, що буде далі, - сміючись, говорить один зі співробітників мещовської міліції. - Але сісти можуть обидва. Він - за розбій, вона - за зґвалтування і побої".

У відділенні міліції навіть жартують: "Шкода, в камері не зустрінуться - хороша пара вийшла б".

Як розповіли шоковані правоохоронці, обидва учасники незвичайної кримінальної справи прийшли у відділення один за одним. Спочатку 32-річний Віктор написав на свою мучительку заяву із звинуваченням в зґвалтуванні. А у відповідь 28-річна власниця перукарні звинуватила його в пограбуванні.

Ця драматична історія почалася в суботу 14 березня. Для невеликого салону краси був звичайний вихідний день, коли клієнти йдуть один за іншим. До п'ятої вечора втомлені дівчата думали лише про те, як би скоріше піти додому. Саме у цей момент в перукарню з криком "Всі на підлогу! Гроші давайте!" увірвався озброєний пістолетом грабіжник.

У цей момент в залі були дві робітниці салону, включаючи й власницю, а також двоє клієнтів - дівчина сиділа в кріслі, а чоловік чекав своєї черги. Всі присутні застигли як укопані.

"Ну на, бери (гроші)", - відповіла грабіжнику власниця закладу Ольга, знімаючи фартух, в кишені якого лежала вся денна виручка.

Грабіжник підійшов до неї за здобиччю, проте замість обіцяного отримав удар в сонячне сплетіння. Як виявилось, власниця перукарні була ще й власницею жовтого поясу по таеквондо. Зробивши приголомшеному бандитові захват, дівчина перекинула його через себе, а потім спокійно зв'язала горе-злодія дротом від фену, заштовхала кляп йому в рот і віднесла заручника в підсобку.

"Все, продовжуємо роботу, зараз міліція приїде", - підбадьорила Ольга застиглих в подиві свідків її тріумфу.

Проте ніякої міліції Ольга викликати не стала. Замість цього, за словами самого Віктора, вона піддала його витонченим знущанням. За годину після закінчення робочого дня, о сьомій вечора, дівчина прийшла в підсобне приміщення і заявила: "Знімай труси. Або я зроблю все, що хочу, або ти зараз поїдеш в міліцію".

Переможниця прикувала заручника рожевими пухнастими наручниками до батареї, дала віагри і щосили "використала" бідолашного злодія. Полон Віктора тривав три дні. Тільки ввечері 16 березня мучителька відпустила вичавленого як лимон і покаліченого секс-раба.

"Йди, і щоб я тебе більше не бачила!" - заявила вона.

Бідошний спочатку відправилася до лікарні - лікувати порвану вуздечку своєї чоловічої гідності, а потім звернувся до міліції.

Вже наступного дня на допиті Ольга розповіла оперативникам подробиці цієї жалісної історії. "От гад! - обурилась дівчина. - Ну було пару разів. Так я йому ще джинси нові купила, годувала, поїла, тисячу рублів дала, коли йшов. Ну, нехай тоді теж відповість згідно із законом!"

Віктор зізнався, що сексуальна збоченка дійсно утримувала його, як на курорті. Навіть прала його речі. Проте на правосуддя ці нюанси навряд чи вплинуть - обом фігурантам справи загрожує позбавлення волі.



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Олег Ельцов

политагитация по-львовски

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: