ТЕМА

Міністр Могільов пообіцяв міліції реформи й фінансову незалежніть

20 августа 2010 | 19:26

Впевненість в тому, що вже наступного року матеріальне становище працівників міліції значно поліпшиться висловив сьогодні Міністр внутрішніх справ України Анатолій Могильов під час урочистих заходів в МВС з нагоди відзначення Дня незалежності України.


-Ви всі розумієте, що ми стоїмо на порозі глибинних реформ в системі МВС, - зазначив Міністр.  – І мета цих реформ одна –  повернути міліцію обличчям до народу і найголовніше - поліпшити матеріальне забезпечення працівників міліції, тобто гарантувати їм гідну заробітну платню та відповідний соціальний пакет для їхньої захищеності.

На жаль, особливо розраховувати на стовідсоткове бюджетне забезпечення потреб міліції наразі не доводиться. Тож досягти поставлених завдань можна за рахунок проведення внутрішніх реформ.

- Ми зробимо це за рахунок оптимізації наших структур, і зробимо це так, аби чітко  виконувати поставлені перед міліцією задачі і отримувати гідну заробітну плату, яка б забезпечувала нормальний рівень життя працівників міліції, - зазначив Анатолій Могильов.

Як повідомив міністр, наразі триває обговорення всіх етапів реформування системи МВС.

-Я глибоко переконаний, що  вже наступного року нам вдасться значно поліпшити матеріальне забезпечення працівників міліції і це дозволить нам мати більш якісний склад і виконувати поставлені задачі, підкреслив керівник МВС.

За бездоганну службу, високий професіоналізм,  особистий вагомий внесок в справу забезпечення правопорядку та боротьби зі злочинністю, а також з нагоди Дня незалежності України ряд працівників органів внутрішніх справ були відзначені нагородами. Зокрема, кращі борці зі злочинністю отримали іменні годинники від Голови Верховної Ради України, а також були удостоєні відомчих нагород та присвоєння спеціальних військових звань.

Вручивши нагороди, Міністр  подякував своїм підлеглим за бездоганну службу та побажав подальших успіхів у службі,  усіляких гараздів та міцного здоров‘я.

Митці порадували правоохоронців чудовим святковим концертом, подарувавши такі рідкісні хвилини приємного відпочинку в напруженому міліцейському графіку.

 

ДЗГ МВС України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: