ТЕМА

В Києві обмежать рух транспорту на свята

20 августа 2010 | 18:28

У звязку із відзначенням Дня Незалежності України та Дня Державного прапора України 23-24 серпня 2010 року у Києві очікуються тимчасові обмеження руху транспорту.


За даними Державтоінспекції, можливі перекриття руху:

23 серпня

Під час церемонії підняття Державного Прапора України з 10.15 до 10.30 на вул. Банковій, площа біля Адміністрації Президента України та прилеглої до неї вул. Лютеранської.

 

24 серпня

З 10.00 до 23.00 буде перекритий рух на вул. Хрещатик.

З 8.00 до 11.00 частково від Бессарабської до Європейської площі.

З 9.25 до 10.00 під час церемонії покладання квітів до пам’ятників Т.Шевченку та М.Грушевському частково на вул. Володимирській та бул. Шевченка.

Шановні водії! Просимо Вас обмежити рух центральною частиною міста Києва та сприяти працівникам міліції в охороні безпеки дорожнього руху, чітко виконувати вимоги Правил дорожнього руху та вказівки авторегулювальників.

Якщо у Вас все-таки виникне необхідність пересуватися центральною частиною столиці,  просимо бути гранично уважними і обережними. Також звертаємо увагу на те, що водії не повинні навіть на короткий час залишати без нагляду свої автомобілі на дорозі і, особливо, у непризначених для цього місцях, зонах дії заборонних знаків, зупинок громадського транспорту. Виконання цих порад створить більш комфортні та сприятливі умови для відпочинку людей, забезпечення безпеки громадського порядку і дорожнього руху на вулицях міста.    

 

 

ДЗГ МВС України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: