ТЕМА

Міністр Могільов запроваджує нововведення в ДАІ. Коментар ТЕМИ

27 августа 2010 | 09:29

Міністр внутрішніх справ України Анатолій МОГИЛЬОВ зобов`язав працівників Державтоінспекції та дорожньо-патрульної служби протягом двох тижнів замінити на службових автомобілях тоноване скло на звичайне.


Як передає кореспондент УНІАН, про це міністр заявив сьогодні на брифінгу в Києві.

«Сьогодні буде підписаний наказ протягом двох тижнів розтонувати автомобілі патрульної служби і ДАІ, щоб робота міліції була більш прозорою, щоб людям було видно, що там і як», - сказав міністр, зауваживши, що цей наказ не стосуватиметься лише автомобілів оперативних служб.

Відповідаючи на запитання, за який кошт (за власний чи МВС) працівники міліції робитимуть цю процедуру, А.МОГИЛЬОВ сказав: «я не думаю, що це такі великі кошти, і думаю ДАІ знайде ці кошти – у нас є спецфонд».

 

Джерело: http://www.unian.net/ukr/news/news-392755.html


від ТЕМИ:

По-перше, чи варто про такий суто робочий момент повідомляти цілому міністрові у перебігу брифінгу. Якщо це і є довгоочікувані реформи МВС "від Могільова" - тоді це виглядає непереконливо.

По-друге, геть не зрозуміло, яким чином взагалі з"явилося це тонування на ДАІ-шних автівках? Напевно, що з заводу вони прийшли без тонування. Якщо тонування робили за кошт міліції - це напевно зловживання й розтринькування бюджетних грошей. Якщо це зробили спонсори, які так люблять нашу міліцію й яких обожнює міністр Могільов - то хіба більше немає на що витратити ті гроші в міліції? 

По-третє, якщо вже міністр занепокоївся "прозорістю" роботи ДАІ, то треба починати не з тонування. Слід лише суворо контролювати норму, за якою інспектор ДАІ повинен спілкуватися з водієм виключно на вулиці, а за запрошення сісти в салон міліцейської машини працівників ДАІ слід суворо карати.



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Noname

Военная тайна...

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: