ТЕМА

На Херсонщині на хабарі затримано голову селищної ради

30 августа 2010 | 10:15

На Херсонщині працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в області затримали на гарячому під час отримання хабара голову однієї з сільських рад Бериславського району.


 

         До УБОЗ надійшла оперативна інформація, що голова вимагає у директора приватного підприємства 50 тисяч гривень хабара за вирішення питання про передачу в оренду з правом викупу насосної станції, що належить селищній раді. Керівник органу місцевого самоврядування обіцяв бізнесмену що він винесе це питання на голосування сесії сільської ради, оголосить конкурс на передачу насосної станції в оренду та  забезпечить перемогу в ньому «потрібного ПП».

         У себе в кабінеті держслужбовець  побоявся брати «гонорар» за ці послуги і, з метою конспірації, призначив зустріч в кафе в обласному центрі. Там у результаті проведення спецоперації під час отримання  частини незаконної винагороди в розмірі 3 тисячі доларів США його і  затримали оперативники УБОЗ.

         Прокуратурою Херсонської області стосовно підозрюваного порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч.2 ст. 368 (одержання хабара) КК України.

 

Прес-служба ГУБОЗ МВС України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Ефрем Лукацкий

начало 90-х. Рэкет и УБОП Киева: они встретились!

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: