ТЕМА

Юрій Кармізін: комунальники повинні встановити лічильники населенню за власний кошт

31 августа 2010 | 11:31

Юрій Кармазін: «Парламент повинен добитися від монополістів, які поставляють енергоресурсів та комунальних послуг встановити лічильники за свій рахунок».



Юрія Кармазін запропонував сьогодні Верховній Раді України зобовязати всіх постачальників енергоресурсів і комунальних послуг: тепло, газ, вода – гаряча і холодна встановити в приміщеннях споживачів лічильники за свій рахунок, а також зобовязати Міністерство промислової політики України забезпечити випуск цих лічильників на вітчизняних підприємствах та їхнє встановлення в максимально короткий термін.

Верховна Рада України підтримала пропозицію Юрія Кармазіна. За його пропозицію, поставлену Головою Верховної Ради України  В.Литвиним на голосування, проголосувало 256 народних депутатів України.

На думку політолога Євгена Костенка, підтримка Верховною Радою України пропозиції Ю.Кармазіна про зобов’язання постачальників енергоносіїв та комунальних послуг збирати з громадян плату не на «на око», а за даними лічильників, - є революційними, і сприятимуть економії бюджетних коштів та захисту прав споживачів..



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Noname

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: