ТЕМА

Схоже, Луценко вляпався в історію з нелегальним авто. Коментар ТЕМИ

03 сентября 2010 | 10:41

Вчора, 2 вересня приблизно о 17.30 на бульварі Лесі Українки в Києві (навпроти військового ліцею імені Богуна) працівники міліції зупинили автомобіль. Водій не надав необхідних документів на автомобіль, які б підтверджували законність керування транспортним засобом. Зокрема,термін дії довіреності на управління автомобілем, яку надав водій, закінчився ще 30 березня 2010 року. До того ж, і саме оформлення цього документа викликало сумніви щодо його справжності загалом.


Як правило, в таких випадках автомобіль направляється на штрафний майданчик для з‘ясування всіх обставин.

В автомобілі перебувало дві особи. Один з них представився працівникам ДАІ як водій, інший – як охоронець екс-міністра внутрішніх справ Луценка. Вони викликали на підмогу для подальшого спілкування з працівниками міліції екс-очільника МВС. Приблизно за чверть години на місце прибув громадянин Луценко. Він заявив, що не допустить транспортування автомобіля на штрафмайданчик, а в разі спроби це зробити –«ляже під колеса» авто, тобто перешкоджатиме законним діям працівників міліції.

ДЗГ МВС України


Коментар ТЕМИ:

За відомостями наших джерел, затримане авто - лише початок в історії навколо нелегального каналу постачання авто в Україну та їх протизаконного оформлення. Зокрема, згадується Закарпатська область, де, як відомо, у 1995-97 роках обласною міліцією керував соратник Луценка Генадій Москаль.



комментарии [1]

11.09.2010 11:56     SHT ТЕМЕ: А Вы еще обратите внимание на такой персонаж как Куликов Кирилл Борисович народный депутат Украины, в недавнем прошлом соратник Луценко, а теперь Балоги (он же экс начальник Интерпола) тот по мутным схемам завозил на Украину элитные авто и регистрировал их в том числе на свою бабушку. Скорее всего у задержаного авто ноги растут из куликова.
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: