ТЕМА

ДСО МВС пропонує зекономити

15 сентября 2010 | 17:09

Державна Служба Охорони оголошує соціальну акцію «Квартира під охорону».


У цьому році від крадіжок постраждали господарі 26 033 квартир у всіх регіонах України. Значну кількість цих злочинів розкрито, але не завжди можна повернути вкрадене та відновити відчуття безпеки.

Згідно щорічній статистиці більшість таких крадіжок, припадає на літні місяці (період відпусток), та свята – пасхальні, новорічні, коли багато людей від’їжджають, залишаючи свої оселі без нагляду.

Існує й інша статистика: зі 100 000 осель, що знаходяться під надійною охороною ДСО, у 2010 році не було обікрадено жодної. Підрозділам Служби за вісім місяців цього року попереджено 26 спроб проникнення до осель, що охороняються, а 29 зловмисників затримано «на гарячому».

З 15 вересня до 29 жовтня Державна Служба Охорони оголошує соціальну акцію «Квартира під охорону». У цей період монтажні роботи та підключення на пульт охорони ДСО будуть здійснюватися за 1 гривню.

Як показує досвід Державної служби охорони, вже один тільки факт наявності охоронної сигналізації примушує відмовитися від злочину 50% квартирних злодіїв. Інші 50% майже в повному складі опиняються у службовій машині ДСО, а пізніше – у райвідділу.

 

ДЗГ МВС України

(за матеріалами ДДСО при МВС України)



комментарии [1]

16.09.2010 16:43     Знающий В прошлом году подняли всем цены, а теперь акции проводят...Антимонопольного на них нету...
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

Софи Лорен photos by Willy Rizzo

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: