ТЕМА

Адвокати Федур та Агеєв вирішили підзаробити на виборах

24 сентября 2010 | 15:56

До місцевих виборів, що відбудуться 31 жовтня 2010 р. Адвокатська компанія "Агєєв і Федур" створила Центр Виборчого Права: http://elections.ageyev-fedur.net і пропонує послуги гарячої лінії консультацій з питань виборчого законодавства і виборчого процесу. Консультації надаються телефоном, електронною поштою чи скайпом.


Як це працює:

Клієнт формулює запитання і передає його в ЦВП телефоном (на номери гарячої лінії: 050 333-85-86 або 067 175-175-0) , скайпом (наш скайп:
elections.hotline), або електронною поштою (на адресу:
[email protected] ) вказуючи також яким каналом зв'язку він хотів би отримати відповідь (якщо ви телефонуєте, то адресу електронної пошти або скайпу бажано направляти за допомогою смс)

Ми отримуємо запитання і називаємо орієнтовний час потрібний на підготовку відповіді та ціну (слід орієнтуватися на погодинні розцінки від 100 до 200 доларів США за годину роботи, мінімальна вартість запиту 1000 грн.). Якщо клієнт згоден з запропонованою ціною, клієнт здійснює оплату і в орієнтовний час отримує відповідь - за бажанням клієнта по телефону, скайпу або електронній пошті.

Гаряча лінія працює без вихідних з 08.00 до 22.00 починаючи з 24 вересня 2010 р. і до закінчення виборчого процесу, а також у ніч виборів.



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Noname

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: