ТЕМА

На Одещині викрили зграю банкірів-крадіїв

08 октября 2010 | 10:44

На Одещині працівники УБОЗ викрили співробітників філії одного з комерційних банків, які оформили 250 фіктивних кредитів.


Працівники Управління боротьби з організованою злочинністю ГУМВС України в Одеській області викрили злочинну організацію, учасники якої систематично розкрадали кошти одного з банків в особливо великих розмірах. Організувала та очолила злочинну групу 45-ти річна уродженка міста Одеса, директор філії одного з  комерційних банків Одеської області. Також до складу ОЗГ увійшли четверо працівників цієї ж філії банку. 

Встановлено, що зловмисники в період 2006-2008  років шляхом внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостейоформилипонад 250 кредитів на підставних осіб без їх відому, а отримані кошти привласнили. Таким чином, аферисти завдали збитків банку на  загальну суму 2 мільйона 800 тисяч гривень.

Стосовно фігурантів  порушено кримінальну справу за ознаками злочинів передбачених ч.1 ст.255 (створення злочинної організації), ч.5 ст.191  (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), ч.2 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем) та ч.2 ст.366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України.

Наразі  слідство завершено і справу направлено до суду.

 

Прес-служба ГУБОЗ МВС України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: