ТЕМА

Сайтом ТЕМА зацікавилася Генпрокуратура

13 октября 2010 | 11:51

Щойно на редакційну адресу надійшов лист з ГПУ. Вся редакція ТЕМИ одразу вирішила налякатися. Але, як з"ясуваломся, лякатися потрібно іншим.


На сайті «Тема» від 28.09.2010 опубліковано статтю «Броварські колядники», в якій йшлося про факт незаконної приватизації державного майна цілісного майнового комплексу ресторану "Спорт",що розташований по вул. Гагаріна, 28 у м. Бровари.

Генеральною прокуратурою України за цим фактоморганізовано перевірку додержання вимог законодавства. У ході перевірки встановлено, що постановою Київського міжобласного апеляційного господарського суду від 25.06.2008 право власності на приміщення вказаного ресторану визнано за товариством з обмеженою відповідальністю "Ресторан "Спорт".

Згодом, майже через два роки, цей же суд поза межами своєї компетенції вніс зміни до зазначеної постанови і визнав за ТОВ "Ресторан "Спорт" право власності на цілісний майновий комплекс, який включає в себе приміщення як ресторану, так і готелю "Спорт".

З огляду на те, що вказаним рішенням суд незаконно позбавив державу права власності на цілісний майновий комплекс ресторану "Спорт", прокуратурою 30.08.2010 до Вищого господарського суду внесено касаційну скаргу, яка наразі не розглянута.

Також проводиться перевірка законності приватизації ресторану та видачі свідоцтва про право власності на нього.

 

  Начальник прес-служби Генеральної прокуратури України                                        Ю. Бойченко



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: