ТЕМА

На Полтавщині очікується стрибок ціни на маріхуану

22 октября 2010 | 12:06

Більше 120 кілограмів маріхуани, готової до споживання і реалізації, правоохоронці вилучили у 37-річного мешканця Лубен. Перетерту коноплю лубенчанин зберігав на горищі приватного будинку, в якому проживав із родиною.


Злочинну діяльність досвідчений кримінальник, який у 1995-му та 2001-му роках відбував покарання за незаконне зберігання зброї та угон, старанно маскував від стороннього ока. Його очима і вухами були камери відеоспостереження, якими обережний «підприємець» нашпигував будинок.

Затриманню наркоділка передували три місяці документування його «затятої праці» «В історії Полтавського регіону ще не було такої кількості готової маріхуани, вилученої працівниками міліції, – повідомив Олександр Рудяк, начальник УМВС.

Окрім того головний міліціонер області відзначив, що скромна, на перший погляд, цифра (більше 120 кілограмів) приховує кропітку роботу оперативних служб і серйозні збитки для ринку наркоторгівлі. Внаслідок спецоперації, ретельно спланованої і реалізованої оперативниками БНОНу, наркозлочинність збанкрутіла на мільйон гривень (за цінами чорного ринку).

На даний час вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. За фактом злочину порушено кримінальну справу.

 

ВЗГ УМВС України в Полтавській області



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

Гімнастка Ольга Сганзерла (Італія) виконує вправу з мячем серед юніорів під час XV Міжнародних змагань з художньої гімнастики «Кубок світу-2007»- «Кубок Дерюгіної» в Києві в неділю, 18 березня 2007 р. У вправах з мячем Сганзерла зайняла 2-е місце. В турнірі брали участь спортсменки з 40 країн світу. Фото Олександра Синиці

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: