ТЕМА

Бійка на дільниці, якої не було

31 октября 2010 | 17:09

Міліція Сумщини спростовує повідомлення про бійку на дільниці. Чоловік, який залишив на велосипеді малолітню дитину, через чергу на дільниці, просто передумав голосувати.


За роз’ясненням до співробітників міліції звернулись місцеві журналісти з проханням прокоментувати інформацію, яка з’явилась на шпальтах окремих інтернет –видань обласного центру про бійку, яку , начебто, вчинив один з виборців. За цією інформацією хуліган-виборець накинувся на члена комісії і зірвав з його одягу бейджик. Причиною такого вчинку журналісти називали той факт, що хуліган намагався винести бюлетені для голосування за межі дільниці.

Міліція з’ясувала обставини пригоди. До приміщення виборчої дільниці зайшов чоловік. Він помітно хвилювався, адже залишив на дворі велосипед з малолітньою дитиною і тому якнайшвидше хотів проголосувати. Взявши бюлетені для голосування попрямував до кабінок, проте одразу увійти до хоча б однієї з них не вдалося. Вишикувалась велика черга переважно з людей похилого віку. Минуло 10 хвилин очікування. Хвилюючись за дитину, чоловік пішов подивитися, чим вона займається. На те, що в руках були бюлетені, він, навіть, і не звернув уваги. У дверях його зупинив один з членів виборчої комісії і заборонив полишати дільницю. Зі словами « Коли така справа голосуйте самі!», виборець кинув бюлетені на стіл, відштовхнув члена комісії, вийшов з приміщення посадив дитину на велосипед і поїхав звідти.

Міліція з’ясувала особу чоловіка, проте сам член комісії, з яким відбулася сутичка, не має до нього жодних претензій і заперечує як напад на нього, так і саму бійку. Тож на запитання « А чи була бійка?» є коротка відповідь «ні».

Проте одне з порушень станом 14 годину міліція таки виявила . На одній з дільниць в обласному центрі молодий чоловік знімав на камеру мобільного телефону своє власне голосування. Навіщо це потрібно було робити, наразі з’ясовують правоохоронці.

 

Ельвіра Біганова

СЗГ УМВС в Сумській області



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

Наоми Кэмпбэл. photos by Peter Lindbergh

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: