ТЕМА

В Севастополі до семи років засудили трьох міліціонерів

16 ноября 2010 | 18:56

За дорученням керівництва УМВС України в м. Севастополь інспекцією по особовому складу і співробітниками відділу внутрішньої безпеки в серпні-вересні 2009 року було розглянуто декілька заяв від громадян відносно трьох співробітників кримінального блоку Гагарінського районного відділу внутрішніх справ. За результатами перевірки прокуратурою м. Севастополя було порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч. 2 ст. 365 КК України (перевищення службових повноважень).


Тоді було прийнято рішення керівництва УМВС – звільнити порушників з органів внутрішніх справ за дисциплінарну провину, яка дискредитує звання працівника міліції за порушення Закону України «Про міліцію» та Дисциплінарного статуту органів внутрішніх справ України. Однак за постановами апеляційного адміністративного суду м. Севастополя в липні-серпні 2010 року ці працівники були поновлені на службі. Постанови суду керівництвом УМВС було виконано, проте прийнято рішення - до самостійного несення служби поновлених працівників не допускати в зв'язку з незакінченим судовим слідством за порушеною раніше відносно них кримінальною справою.

16 листопада 2010 року постановою суду Гагарінського району м. Севастополя вищезгадані працівники були засуджені до 7 років позбавлення волі та взяті під варту в залі суду.

ВЗГ УМВС України

в м. Севастополі



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

Народний депутат від партії Наша Україна Ксенія Ляпіна виступає на етно-художньому фестивалі Печенізьке поле в смт Печеніги (Харківська обл.) у суботу, 21 липня 2007 р. Фото Олександра Косарєва

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: