ТЕМА

Стрілянина в Фастові у виконанні іноземця

19 ноября 2010 | 11:23

Затримано 44-річного іноземного громадянина, який підозрюється у замаху на вбивство.


У першій половині дня цей чоловік стріляв в одного з мешканців міста Фастова. В результаті пострілу жертва отримала тілесні ушкодження (проникаюче кульове поранення). З місця події зловмисник зник.

Операцію по затриманню очолив перший заступник начальника ГУМВС України в Київській області Анатолій Кислий. Були задіяні працівники трьох райвідділів Київської області, а також працівники ДАІ та спецпідрозділу «Беркут». В результаті підозрюваного затримали на трасі за межами міста в автомобілі таксі.

При огляді місця події вилучено пістолет марки «ТТ». Також правоохоронці виявили декілька паспортів на різні прізвища.

Фастівським міськвідділом порушено кримінальну справу за ознаками злочину - замах на вбивство. Наразі зловмисник знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Також проводиться перевірка на можливу причетність даної особи до скоєння інших злочинів на території Київської області та інших регіонів держави.

 

ВЗГ ГУМВС Українив Київській області



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

Прем'єр-міністр України Віктор Янукович, ліворуч, та відомий український бізнесмен Віктор Пінчук під час щорічного Міжнародного Економічного Форуму-2007 в Давосі (Швейцарія) у пятницю, 26 січня 2007 р. Міжнародний економічний форум, в якому беруть участь відомі європейські політики і бізнесмени, проходить з 24 по 28 січня 2007 р. Цього року Україну на форумі представляє прем'єр-міністр Віктор Янукович. Фото Андрія Мосієнка

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: