ТЕМА

На Закарпатті депутата побили битами

19 ноября 2010 | 18:48

Міліція розслідує розбійний напад на оселю народного обранця Закарпаття, кількох зловмисників уже затримано.


Напад стався 19 листопада близько шостої ранку. До чергової частини Ужгородського райвідділу міліції надійшло тривожне повідомлення про те, що в Ужгородському районі скоєно розбійний напад на оселю депутата Закарпатської обласної ради.

На місце пригоди негайно виїхали начальник УМВС України в Закарпатській області Віктор Русин, його перший заступник Володимир Шелепець, начальник управління карного розшуку Василь Мацо, начальник Ужгородського райвідділу міліції Віталій Шимоняк, експерти-криміналісти та посилена слідчо-оперативна група.

Як з’ясувалося, близько п’ятої ранку у помешкання депутата вдерлися кілька зловмисників у масках з дерев’яними битами та предметом, схожим на пістолет. Жорстоко побивши власника будинку, зловмисники забрали з сейфа чималу суму грошей, золоті вироби та цінні речі. Після цього з награбованим покинули будинок. Потерпілого «швидка» доставила в обласну клінічну лікарню.

За лічені години закарпатській міліції вдалося вийти на слід зловмисників. Кількох підозрюваних у скоєнні розбійного нападу на оселю депутата затримали аж в місті Мукачеві.

Наразі триває розслідування цієї резонансної кримінальної справи.

 

ВЗГ УМВС в Закарпатській області



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

Миколаївський кафедральний собор в Чернівцях, в неділю, 13 січня 2007 року. У народі цей собор називається "П'яна церква". За легендою, що під час побудови з собором було багато проблем. І будівельники підійшли до вирішення проблеми по-своєму - принесли жертву - замурували в стінах молоду дівчину. Після цього будівництво налагодилося, але куполи у церкви скрутило, як від болю. Фото Сергія Светлицькогo

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: