ТЕМА

Сімферопільські міліціонери затримали колегу, що викопував блакитну ялинку

27 декабря 2010 | 11:26

Кричущий випадок стався в ніч з 25 на 26 грудня ц.р. в центрі Сімферополя. До чергової частини ГУМВС України в АР Крим надійшла інформація про те, що біля одного з будинків, розташованих на вулиці Воровського у Сімферополі, невідомий чоловік викопує блакитну ялинку.


На місце негайно прибули працівники міліції, які спільно з працівниками охоронної фірми затримали порушника на гарячому.

Яке ж було їх здивування, коли затриманий виявився їхнім колегою - працівником міліції. Горе-міліціонер, як міг, намагався уникнути відповідальності за скоєне, прикриваючись службовим посвідченням, просив відпустити його. Однак нічого з цього не вийшло: Закон один для всіх.

Затриманий був доставлений до чергової частини Київського райвідділу міліції м. Сімферополя. Матеріали передані до Прокуратури АР Крим, вирішується питання про порушення кримінальної справи.

За дії, що дискредитують звання офіцера міліції, він звільнений з органів внутрішніх справ, його безпосередній начальник відсторонений від займаної посади.

 

ВЗГ ГУМВС України в АР Крим



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: